Naše pravidla nejsou nijak složitá a není jich mnoho. Toto diskusní fórum slouží k výměně názorů a zodpovídání dotazů týkajících se především fotbalového klubu TJ SOKOL LOVČIČKY a prostě všeho, co s ním alespoň trochu souvisí.
Vítáni jsou všichni slušní diskutéři, kteří mají co říci ostatním a nebo se od ostatních chtějí dozvědět jejich názor.
Všechny příspěvky musejí být podepsány. A to tak, aby většina ostatních uživatelů
(i administrátora) věděla o koho se jedná.
Nechceme zde tedy žádné vulgarizmy a urážky, nebo osobní napadání. Ctíme názory ostatních i když s nimi nemusíme souhlasit a to samé očekáváme i od všech, kteří zde budou zanechávat své příspěvky.
Jako provozovatelé tohoto diskusního fóra si vyhrazujeme právo odstranění nevhodných příspěvků, případně zamezení přístupu těm diskutérům, kteří budou tato jednoduchá pravidla opakovaně porušovat.
Komentáře
Přehled komentářů
HC BENZINA Litvínov!!!!!
Volke - Černošek, Jareš - Hübl, Lukeš, Ručinský.
Věříme vám!!!!
Re: play off
(MARINEK 1902 RMCF, 23. 2. 2011 13:18)SLAVIA SLAVIA SLAVIA SLAVIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Titul je náš !!!!
2
(klesla, 22. 2. 2011 19:39)bude na podzim to Béčko ????????????????????????????????????????????????????????????????
Re: 2
(spartan, 22. 2. 2011 20:03)Klesliku,je to na domluve Vas borcu co budou chtit hrat,aby vas bylo dost a neskončilo to fiaskem. tak se furt neptej a shanejte lidi,kteři chteji hrat! co se tyka sokola ,tak jsou tomu všichni nakloneni!!!!! ale stejne je to jen na vas jakou udelate partu lidi ajak budete chodit!!!
Re: Re: 2
(MARINEK 1902 RMCF, 23. 2. 2011 11:41)Hoši vy nejste normální!!!!!!!!!!!!!!!!!! máme problémy dat dohromady A tým a vy chcete dělat B tým?????? Běžte se lěčit !!!!!!!!!!!!!!!!
LM
(MARINEK 1902 RMCF, 22. 2. 2011 17:35)
Real chce zlomit prokletí, Pospěch se chystá na Čecha
Teď se ukaž, Mourinho! Portugalský trenérský mág byl v létě povolán do služeb Realu Madrid mimo jiné i proto, aby zlomil prokletí Bílého baletu v osmifinále fotbalové Ligy mistrů. Již první pikantní duel v Lyonu napoví, zda se to Josému podaří... Ve druhém utkání úterního večera dojde k české bitvě Pospěch kontra Čech
Co Slávek Spáčil a fotbal???????????
Re: LM
(spartan, 22. 2. 2011 17:48)tam neni co lamat! dostali jste slabšiho soupeře,takže postup je povinnost!!!! neni to postaveny tak ,že mužete neco prolomit ale spiš tak,že když vypadnete,bude to dalši brutalni ostuda Realu!!!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: LM
(1878, 22. 2. 2011 22:48)
už dohráli!!!dá se to vubec nazvat fotbalem ten reál???ti hráči si prostě nerozumí....
asi málo trenují jako lovčičky
Re: Re: Re: Re: LM
(MARINEK 1902 RMCF, 22. 2. 2011 23:51)Su zvědavej zítra na United :-) Dali sme gol venku a neprohráli, doma si zajistíme postup !!!!
trenály
(David 6, 22. 2. 2011 23:05)Zdar borci, zítra se zase po dlouhé době ukážu...s kolenama jsem na tom možná o trošku hůř jak Jirka, ale u mě je i problém jinde...a to je práce... měl jsem teď dost pracovních víkendů (veletrhy, služebka a další podobný akce)...vždycky sem se snažil poctivě trénovat, ale teď to bohužel nejde skrz práci. Už teď vím, že na první dva špíle budu chybět :-( a co s tím mám dělat? Sere mě to taky... Jinak pravidelně chodím 1x plavat, 1x posilka, v pátek squash a 2x sem si byl zaběhat sám... Nechtěl sem to sem vůbec psát a zveřejňovat svoje činnosti, protože mi to přijde trošku trapný a je to přece každýho věc, co pro sebe dělá, ale když už je to takové nové trend, tak ať máme jasno. To že pak budu sedět na lavičce mě vadit nebude, spíš naopak.. myslím, že když pak vlítnu na hřiště na 20 minut tak dám mužstvu víc než kdybych tam 90 minut pobíhal... minulý rok při záchranářských bojích sem naskakoval z lavičky a fungovalo to :-) čus zítra na pažitu
TJSL
(MARINEK 1902 RMCF, 22. 2. 2011 16:27)
hráči TJS Lovčičky:
POUCHLÝ PAVEL
BUBLA RADEK
BOROVIČKA MIROSLAV
KAMENICKÝ IGOR
MARŠÁLEK PAVEL
HUDEC RICHARD
TOMAŠÍK MAREK
FIALA JAROSLAV
BUBLA VÁCLAV
NĚMEC PETR
BŘEZINA JIŘÍ
PITRON JIŘÍ
HUAMANI SUILEA HENRY
MAREK STANISLAV
JIRGALA MIROSLAV
HÁJEK STANISLAV
VORÁČ MARTIN
BARTÁK DAVID
GRUML ALEŠ
KOTOUČEK RASTISLAV
URBÁNEK MICHAL
HORALÍK MARTIN
MALEŇÁK VÁCLAV
Nejsu si jistej, ale řekni te mně, kdo z těchto lidí bude na jaře připravenej hrát naplno a pravidelně. Asi neumím počítat, ale dáme dohromady s problémama 11 lidí. Co chcem pak hrát?
Připraveni budou:
Brankáři - Pouchlý, Bubla Radek
Obránci - Bubla Václav, Maršálek, Tomašík, Fiala
Záložníci - Marek, Voráč, Henry,
Útočníci - Urbánek, Horalík
Tito pravidelně chodí na tréninky a nebojím se, že by to nezvládli. (Henry - běhat a Horalík - zlepšit zakončení!)
Zbytek? Rasťa dlouhodobý zranění kolena, Jirka problémy s kolenem, Gruml dlouhodobý zranění kotníku, Maleňák, Borovička, Hájek nechodí na tréninky, Barták zranění a nechodí na tréninky, Němec, Hudec, Jirgala, Kamenický fotbal už nehrají, Březina? Kdo to je, sem ho v životě neviděl. :-)
A co tito pánové, mladí, flexibilní, bojovní ?
Ti nehrají za Lovčičky proč?
Boček Mojmír?
Bartík David?
Svoboda Luděk?
Dulovec Petr?
Šmíd Roman?
Tak nevim, nevim, ale s fotbalem je to fakt špatný :-( :-( :-( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: TJSL
(John Terry-Mladý a klidný, 22. 2. 2011 18:12)Ano, jsem mladý, bojovný a flexibilní. Někdo o mě říká, že jsem i dostatečně pružný a s velkou výdrží. Ale myslím, že jako kapitán legendárního B mužstva jsem odvedl své fotbalové a morální maximum. To byl aspoň mančaft, co to hrál jen pro kolektiv a příjemná sobotní odoledne..... Takže už ne, ačkoli zrovna třeba Staňa Markuj mě láme vždy, když mě potká :) Ale ten zbytek do toho jistě půjde, ale musí jim někdo říct...
Vysvětlení
(Jirka P., 22. 2. 2011 13:38)Rád bych veřejně, nejen Markovi objasnil, v jaké se momentálně nacházím situaci. Jelikož mám levé koleno po 2 operacích (artróza chrupavky LK), tak mé vyhlídky na aktivní sportování jsou čím dál menší. Jelikož to koleno tréning 2 x týdně nezvládá, tak jsem se začátkem ledna 2011 s Bačou a Martinem dohodl, že budu trénovat pouze 1 x a že mám větší mezery v technice hry, proto mám chodit do haly. Fyzička mi chybí neskutečně, vím to sám a cítím to na sobě, ale už se hold musím přizpůsobit jinému stylu hry i tréningu. Jakmile se začne sezona, tak stejně jako na podzim na trenále chodit nebudu, protože to koleno vydrží tak akorát s vypětí všech sil ten zápas, a pak musí týden regenerovat. Nechci se vymlouvat na stavbu, ale to bude hlavně na jaře další faktor, který bude pro mne na jaře poměrně limitní. Každopádně pokud to jenom trochu pujde, tak se na zápasy budu snažit pravidelně chodit. Jinak Maro oba články velmi pěkné a výstižné. J.
Re: Vysvětlení
(MARINEK 1902 RMCF, 22. 2. 2011 16:10)Ok Jiří, nemyslel sem to špatně, stavbu chápu, taky sem dělal garáž a škole moc nedával, a o tom kolenu sem nevěděl a je to škoda. Je to špatný, protože seš člen základu a když to bude pokračovat tak jak to pokračuje, tak fotbal můžem zabalit. ty za to nemůžeš, máš zranění, rasťa má taky špatný koleno, ale zbytek třeba na tréninky kašle, nebo nechodí na zápasy a pak ten fotbal je vo ničem, budem hrát IV. B třídu a to ještě v 8 lidech. Už se nemůžu dočkat !!!!!! :-) :-) :-)
Re: Vysvětlení
(spartan, 22. 2. 2011 17:43)s Jirkem jsme se domluvili jasne. tam vime na čem jsme.takhle je to domluveny.
Tak koukám na anketu...
(Banish, 21. 2. 2011 14:42)... a je tu jasný favorit :) Doufám Rostíku, že své fanoušky nesklameš :)
Re: Tak koukám na anketu...
(MARINEK 1902 RMCF, 21. 2. 2011 16:29)
Osobně si myslím, že Rasťa má na to, aby dával góly a prosadil se do základní sestavy. Po pravidelných tréninkových absencích Maleňáka má Rasťa velkou šanci znovu ukázat své střelecké kvality a společně s Urbánkem by mohli tvořit hlavní údernou dvojci TJS Lovčičky. Je to velká výzva a tlak na tyto hráče i na trenéra. Urbánek ukazuje, že fyzicky je na tom celkem dobře a střelecky se zlepšuje. jakmile přidá na důrazu a na síle, tak si myslím, že bude hrávat pravidelně. Rasťa má velkou nevýhodu a tím je neustálé zranění. Přeju mu však hodně štěstí k zotavení a věřím, že jeho fotbalová kariéra není ještě u konce. Rasťa má sice roky, ale zato spoustu zkušeností, je to výborný střelec a hlavičkář a s Urbánkem by se mohli výborně doplňovat na hrotu. Bohužel je na tom špatně klíčový hráč sestavy Gruml, který má problémy s kotníkem a jeho začátek sezóny je tak ohrožen. Osobně mě překvapuje Maršálek a Bubla Václav, kteří na trénincích plní to, co se od nich čeká. Jsou to zkušení matadoři, fyzičku neztratili a hře mají stále co nabízet - jen tak dál. Mrzí mě, že na fyzické tréninky nechodí Pitron, který je také klíčovým hráčem a skvělý hlavičkář. Je pracovně vytížen, ale herně by mu to nemělo uškodit, protože v halových trénincích podává dobré výkony. Tradičně je na tom dobře jednička v brance Pouchlý, který fyzičku získává pomaleji, ale v brance se vyjímá skvěle. Jakmile trošičku zlepší přístup a dostane chuť, tak je to jistota v brance. Dále mě mrzí přístup obránce Borovičky, který se dlouhodobě nezúčastňuje tréninků a jeho pozice je tak značně nejistá. Fyzický a herní fond sice má, ale vše ztrácí podstatu, jestliže není s týmem a netrénuje - zlepšit přístup k přípravě. Dále osobně chci vyzvednout druhého brankáře Bubla Radek, který chodí pravidelně na tréninky, podává dobré výkony a tak s jistotou kryje záda Pouchlýmu. V případě jeho absence, ho může Bubla zastoupit a navázat tak na výborný výkon z posledního utkání v podzimní části. Dále se mi líbí celkové vedení a duch týmu, na kterém se především podílí hráči Voráč a Marek. Zařizují přípravná utkání, táhnou kolektiv dobrým směrem a jsou maximálně obětaví. Správní tahouni mužstva, nejen herně ale hlavně psychicky. Velkým zklamáním je pro mě hráč Horalík, který se střelecky i herně dost trápí. Fyzický fond si udržuje, ale herně je to zoufalé. Je pravda, že je pod velkým psychickým tlakem, ale šance, které neproměňuje jsou obrazem jeho smůly. Je to hráč, který dokáže dřít naplno, makat a snaží se, ale nemá přirozený klid na balonu. Zakončení jsou o hlavě, ne o síle. Myslím ale, že není problém, aby zapracoval na zakončení a dokázal tak střílet o hodně víc gólů. Další záhadou je pro mě Barták, kterého jsem neviděl přes dva měsíce. Nevím, co s ním je a jak na tom je. Když však nebude trénovat, nemůže podávat dobré výkony jako v podzimní části, což by bylo velké oslabení. Dále asi nemůžeme počítat s Hudcem, který fotbalu nechal na začátku podzimní části. Je to škoda, protože si odehrál svoje. To stejné asi s hráčem Němec, který měl pár výborných utkání, ale pravidelně nejezdil na zápasy, tak nebyl zařazen do týmu. Herně výborné výkony od záložníka Henryho, ale fyzicky to drhne. Henry nechodí běhat, nevim proč, ale je to škoda. Fyzička je základ a nesmí se podceňovat. Obránce Fiala se herně myslím zvedá a to je dobře. Obránců máme málo. když zapracuje na fyzičce, tak má na to, aby hrál základ.
Re: Re: Tak koukám na anketu...
(MARINEK 1902 RMCF, 21. 2. 2011 16:54)Co se týče mě, tak je pravda, že jsem asi nejkontroverznější postavou týmu. Fotbal mě občas nebaví, hlavně když se prohrává pravidelně a vidím špatný přístup těch hráčů. Měl jsem několikrát spory s fanoušky, ale nějak to naštěstí přešlo. Chci říct jedno - co si myslím, tak říkám. Pokud vedu kritiku na hráče, na fanoušky či na trenéra, tak mám na to právo a vím o co jde, protože jsem součástí týmu. Spory začínají zevnitř a ne někde z tribuny nebo zákulisí. Jinak atmosféra v týmu byla, je a doufám, že i bude skvělá. Tým je ztmelený a jen tak dál. Já osobně jsem na tom momentálně psychicky velmi dobře, protože po dvou roční pauze, co jsem si od fotbalu odpočinul si fotbal užívám a baví mě. Tvrdě na sobě pracuji, chodím každý den sám běhat, cvičím a studuji fotbal v TV. :-) Mám chuť znovu hrát naplno a předvádět dobré výkony. Občas je to herně slabší nebo psychicky horší, asi jako všude. Pokusím se však maximálně koncentrovat na fotbal a osobní nebo mimofotbalové problémy vynechat. Rád bych navázal na výkony z posledních utkání podzimní části, kdy mě fotbal moc bavil a získali jsme dost bodů. Rád bych se natrvalo usadil na pozici středního obránce, která mi nejspíše sedí nejvíce. Myslím, že herně jsem na tom dobře, takticky a fyzicky je vždy co zlepšovat a tak bych rád tým dovedl k ještě lepším výsledkům a k ziskům dalších bodů. S Pouchlým si rozumýme od žákovských let, tak naše spolupráce a komunikace nemá trhlinu. S Borovičkem, Maršálkem či Bublem Václavem poboku tvoříme pevnou obranu, kterou ze vzduchu kryje ocelová věž jménem Pitron. Záloha je herně dobrá, občas nestačí fyzicky, ale vše se dožene v přípravě. Zapomněl jsem zmínit Hájka, který je herně skvělý a technický hráč, jenže od posledního utkání jsme ho nikdo neviděli, tak je ohroženo i jeho místo. Útok je nejproblémovější částí týmu. Nedáváme ani tak málo gólů, ale zakončení a pevné posty jsou špatné. Neproměňujeme vyložené šance (Horalík, Urbánek ...) a potýkáme se s častým zraněním. Snad se situace vyjasní a zlepší, protože každý gol budeme potřebovat a každý bod bude mít cenu zlata. Nechci mluvit o záchraně, to se nás snad netýká, ale je rozdíl zkončit na 8. místě nebo 13. Počítám, že nejhůře 8 - 9 zkončíme, což by nám vklidu stačilo. Snad jsem nikoho neurazil nebo nezkritizoval a tak zakončuji tento článek z mého pohledu. VŠEM HRÁČŮM PŘEJU CO NEJMÉNĚ ZRANĚNÍ, CO NEJVÍCE GÓLŮ A ÚSPĚCHŮ. V PŘÍPRAVĚ CHLAPI ZABEREM A VŠEM TO NA JAŘE NAMLÁTÍME !!!!!!!!!!!!!
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178
play off
(1878, 23. 2. 2011 13:03)